Projecten
Linflowers

Onze klant Linflowers timmert hard aan de weg met een vierde kas in Nieuwaal! In deze kas hebben ze gelijk de nieuwste technieken gebouwd om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.

Wij mochten een heel mooi systeem afleveren waarmee inmiddels alweer flink wordt geoogst!

Benieuwd naar het resultaat? Check dan de projectvideo!

Lelie transportsysteem

Onze klant Jeroen Vreugdenhil Bloemkwekerij kwam bij ons met een vraag voor een transportsysteem om zijn lelies vanuit de kas naar de schuur te transporteren. Jeroen heeft een bestaande kas waarin lisianthus werden gekweekt gekocht. Deze moest worden omgebouwd naar een kas waar lelies worden gekweekt. Of wij hem konden helpen met de levering van de benodigde machines? En of BTM dit kan! BTM is sterk in het leveren van klant specifieke oplossingen dus deze kans was voor BTM het perfecte scenario om dit te bewijzen! Samen met de klant is er een oplossing uitgewerkt en geleverd waarbij rekening is gehouden met de bestaande situatie. Benieuwd naar het resultaat? Check dan de project Lees meer ...

Arcadia Chrysanten

In De Lier plaatsten we een complete boslijn voor de verwerking van Chrysanten!
Op de foto zie je Johan bij Bart van Ruijven tijdens de oplevering. Inmiddels draait het systeem en worden er prachtige chrysanten geoogst en verwerkt.

Check hier onze projectvideo!