Afvalverwerking

BTM levert op maat gemaakte vuilafvoer-systemen voor verwerking van afkeurbloemen of het blad- en steelafval welke vrijkomt bij de verwerking van de snijbloemen. Of dit nu ondergronds, bovengronds of bovenin uw gebouw loopt, stand-alone wordt geplaatst of geïntegreerd in de totale productielijn; BTM heeft altijd de juiste oplossing paraat!
Bekijk de product video op:

Vuilopvoerband

Voor het afvoeren van afgesneden plantenresten is het mogelijk om een vuilopvoerband aan de machine te koppelen. Dit is een transportband die de plantenresten opvoert naar de daarvoor bestemde container of vervolgsysteem.

Vuilverdeelvijzel

Voor het volledig geautomatiseerd vullen van de afvalcontainer. Door het ontwerp van de vuilverdeelvijzel wordt het afval over de gehele lengte van de container verspreid, waardoor de container zo optimaal mogelijk wordt gevuld.

Vijzel voor versnipperen

Deze stand-alone unit versnippert plantenafval, en transporteert deze naar een uitstort. De unit is op zwenkwielen geplaatst en kan eenvoudig daar worden ingezet waar nodig. Uiteraard voldoet deze oplossing aan alle Arbo-regelgeving om veilig werken te waarborgen.