Verwerken

Verwerkingslijnen (ofwel boslijnen) zijn ontwikkeld voor het verwerken van verschillende bloemsoorten. In vergelijking met het traditionele handmatig bossen wordt door de inzet van de automatische verwerkingslijnen de productiviteit verhoogd en de arbeidsintensiteit vermindert. Met als resultaat een kwalitatief hoogwaardig en uniform eindproduct.

BTM T2300 Verwerkingslijn

Deze basismachine bestaan uit twee oplegplaatsen, een verwerkingskast met een ontblader-en afkortunit, één of twee binders met daarachter een verend opvangdoek en/of een bufferband. Optioneel kan de machine modulair worden verlengd.

BTM T2200 Verwerkingslijn

De BTM T2200 is een geavanceerde robuuste bloemenverwerkingslijn, die naast een aanzienlijke arbeidsbesparing, garant staat voor een hoge kwaliteit en een optimale uniformiteit van uw product.

BTM T3100 Verwerkingslijn

De T3100 Combiflor is speciaal ontwikkeld voor het verwerken van ronde boeketten. Het is opgebouwd uit modules, waardoor de Combiflor eenvoudig aangepast kan worden aan de lokale bedrijfsomstandigheden. Deze flexibele machine is uiterst duurzaam en bij uitstek geschikt voor boekettenmakers.

BTM T4100 Verwerkingslijn

De T4100 Uniflor staat garant voor een hoge productiekwaliteit, optimale uniformiteit en een aanzienlijke arbeidsbesparing. Daarbij is het transportsysteem uiterst productvriendelijk en kan de T4100 toegepast worden op nagenoeg alle bloementeelten. De Uniflor kan bovendien eenvoudig worden aan gepast doordat de machine is opgebouwd uit verschillende functionele modules

BTM T4127 Verwerkingslijn

De BTM T4127 is een geavanceerde robuuste bloemenverwerkingslijn, die naast een aanzienlijke arbeidsbesparing, garant staat voor een hoge kwaliteit en een optimale uniformiteit van uw product.

BTM T127 Padunit

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het effectief en betrouwbaar transporteren en verwerken van snijbloemen in de kas. De machine combineert een hoge productiecapaciteit met flexibiliteit. In overleg met de klant kan de T127 in diverse uitvoeringen worden samengesteld.

BTM T514 Padunit

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het effectief en betrouwbaar transporteren en verwerken van snijbloemen in de kas. De machine combineert een hoge productiecapaciteit met flexibiliteit. In overleg met de klant kan de T514 in diverse uitvoeringen worden samengesteld.