Download Flash player

 

Over BTM Glasshouse Logistics

Over BTM Glasshouse Logistics

     
 

» Introductie

» Historie

» Service

» Vacatures

 
   
     
 

Specialisatie in (glas) tuinbouw
BTM is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van oogst- en verwerkingsmachines in voornamelijk de (glas) tuinbouw. BTM houdt zich voortdurend op de hoogte van de marktontwikkelingen en wensen van haar klanten door intensief after sales management. Met een eigen ontwikkelings- en protobouwafdeling kan BTM haar klanten optimaal bedienen op gebied van mechanisatie en automatisering. BTM levert betrouwbare en duurzame machines die door vakmensen in eigen werkplaats worden vervaardigd.

Samengevat
- Op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen
- Eigen ontwikkelings – en protobouwafdeling
- Uitgebreid assortiment machines
- Betrouwbaar
- Vakmensen

Producten
BTM produceert machines en systemen die zorgdragen voor de verwerking van met name (snij)bloemen. Daarnaast ontwikkelt BTM ook systemen voor overige tuinbouwproducten, zoals oogstbanden en buffersystemen voor sla en paprika en diverse vuilafvoersystemen.

BTM heeft een uitgebreid assortiment machines; van eenvoudige conventionele bosmachines, die geschikt zijn voor eenmansbedrijven, tot computergestuurde high-tech sorteer- en bossystemen, die geschikt zijn voor de grote (glas)tuinbouwbedrijven. Naast uitgebreide systemen heeft BTM een aantal praktische machines in haar assortiment, zoals onder meer de chrysanten knipautomaat, ontbladerapparaten, bindmachines en de emmer- en fust ontstapel- en vulmachine.

Daarnaast ontwikkelt en produceert BTM ook overige interne transporten bij onder anderen veilingen, drukkerijen, boekbinders, tennisbanen, snoepfabrieken en de visserij.

Kwaliteit
Hoewel BTM over een reeks standaard producten beschikt, worden vrijwel alle machines en systemen op maat gemaakt voor de klant. De machines zijn opgebouwd uit modulaire systemen, die naar wens ingezet kunnen worden. De machines staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Hierdoor wordt niet alleen de arbeid verlicht, maar ook arbeid bespaard. Bovendien wordt de kwaliteit van uw producten groter, door de uniformiteit van de bossen.

- Uniformiteit van uw product
- Arbeidsbesparing
- Gebruiksvriendelijk
- Duurzaam
- Maatwerk

 
     
     
 

 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group